Praktisk information - undervisning i Herning

I Herning holder Folkeuniversitetet primært til på Aarhus Universitets campus-område ved Herning:

Campus Herning
Aarhus Universitet
Birk Centerpark 15

7400 Herning

Står du i en nødsituation? Sådan får du akut fat i afdelingerne i Aarhus, Emdrup og Herning

Kom i god tid – og medbring computer
Kom meget gerne i god tid – gerne 20 minutter før undervisningsstart – så er der god tid til at få dig godt på plads i lokalet. Der er lærred, projektor og tavle i lokalerne, men du skal selv medbringe computer. Vi lægger os først fast på lokalet samme dag for at opnå den største fleksibilitet, men vores værter ved, hvilket lokale du skal være i, og det står også på en lokaleoversigt ved hovedindgangen.

Transport til Campus Herning
Kommer du i bil, er der parkering lige ved indgangen. Kommer du med tog, kan du tage taxa eller bus til Campus Herning. Bybus 5 går fra Herning busstation til Birk. Togforbindelsen Aarhus-Herning-Skjern stopper ved Birk Centerpark, hvorfra der er få minutters gang til campus. 

Udstyr
Som underviser skal du selv medbringe computer. Der er projektor, internetforbindelse og tavle i alle traditionelle undervisningslokaler på campus i Herning. Har du derudover brug for gængs udstyr som fx adaptorstik til mac eller pointer, notér det gerne i notefeltet her, så vores værter kan være opmærksomme på det, når du kommer. Hvis du har ønsker til udstyr udover det, skal du kontakte den programmedarbejder, du oprindeligt har aftalt undervisningen med, så vil vi hjælpe, hvis det er muligt. Hvis du skal medvirke i et arrangement uden for campus – fx ifm. med et festivalarrangement – skal alt udstyr aftales med programmedarbejderen i god tid inden.

Værter til at hjælpe
Vi har altid studenterværter på campus før, under og efter undervisningen. De holder til i café-området ved hovedindgangen og er parate til at hjælpe med at finde dit lokale, gøre udstyr klar til dig osv. Derudover kan du også få fat i dem på telefon 2521 9957.

Forplejning
Vores værter har en sandwich (ikke vegetarisk), vand, kaffe/te og kage klar til dig.

Byd velkommen
Da vi har flere end 1000 forelæsningsrækker om året, har vi desværre ikke mulighed for at være til stede ved starten af alle forløb. Vi beder jer derfor selv byde deltagerne velkommen - også gerne på Folkeuniversitetets vegne. Tusind tak!

Nem deling af slides
Hvis du vil stille slides til rådighed i digital form, kan du meget let dele dem med deltagerne på dit hold via din underviserprofil. Slides er kun tilgængelige for deltagerne på
det specifikke hold, og de slettes automatisk fra Folkeuniversitetets system efter 7 døgn. Deltagerne bliver altid meget glade for at modtage slides, og du vil næsten sikkert blive spurgt til det. Så det er en god idé at have taget stilling på forhånd.

Vi har desværre ikke mulighed for at kopiere på stedet. Vil du gerne uddele et mindre antal kopier, kan du få trykt dem i et kopicenter, og så vil vi refundere udgiften. Vil du kopiere mere end 10 sider til hver deltager, skal det godkendes hos os først.

Mulighed for overnatning
Der kan bevilges en hotelovernatning ifm. undervisning på Folkeuniversitetet. Vi har et samarbejde med nedenstående hotel i Herning, så du kan slippe for selv at lægge ud for værelset. Når du reserverer værelse, skal du blot oplyse hotellet, at regningen skal sendes til Folkeuniversitetet. Ønsker du at overnatte på et andet hotel, må du sandsynligvis selv lægge ud. Efterfølgende kan vi refundere udgifter op til ca. 1000 kr. per overnatning (ekskl. morgenmad, som dækkes udover).

Hotel Eyde: info@eyde.dk / 9722 1800Vis Folkeuniversitetet i Herning på et større kort