Information til forelæsere

En stor tak til alle jer forelæsere
Hvert år er I mere end 1000 forelæsere, der deler gavmildt og engageret ud af jeres viden på Folkeuniversitetet i Aarhus, Herning og Emdrup. Det er vi meget taknemmelige for, og vi får dagligt henvendelser fra glade deltagere, der sætter stor pris på denne mulighed for at have adgang til viden og indsigt. Tusind tak, fordi I gang på gang er klar til at dele ud af det, I ved - i auditoriet, på festivalscenen, i radiostudiet og hjemmefra i livestreamede forelæsninger.

Efterspurgte forelæsninger og glade deltagere
Siden 2000 er deltagerantallet på Folkeuniversitetet i Aarhus næsten ottedoblet. I 2016 var I med til at give tæt på 70.000 danskere indsigt i videnskabens teorier, metoder og resultater. Da de fleste deltagere tilmeldte sig flere forelæsninger, betyder det, at der 270.000 gange i løbet af året går en person ind ad døren til et arrangement på Folkeuniversitetet i Aarhus, Emdrup eller Herning. Vi har fået lavet en stor undersøgelse blandt vores deltagere. Her svarer 98,8 %, at det forløb, de har fulgt, har levet enten 'særdeles godt' eller 'godt' op til deres forventninger, og 99 % vil gerne gå på Folkeuniversitetet igen.

Idéer til kommende forelæsningsrækker
Send en mail til programansvarlig Louise Højbjerg Jacobsen, lhj@fuau.dk med en kort beskrivelse af emnet/forløbet, din faglige baggrund og erfaring med at undervise. Dit forslag ender i gode hænder ved den enkelte fagredaktør, som kontakter dig, hvis idéen passer ind i fagudbuddet i et af de kommende programmer.

Praktisk information
I menuen til højre kan du klikke dig videre til praktisk information ifm. undervisningen.