Information til forelæsere

Tak til forelæserne
En stor tak til alle jer, der forelæser på Folkeuniversitetet.

1305 formidlingslystne forelæsere
I 2016 delte mere end 1300 forelæsere ud af deres viden på Folkeuniversitetet i Aarhus, Herning og Emdrup. Vi sætter stor pris på jeres engagement, og det er der også mange deltagere, der gør.

Efterspurgte forelæsninger
Siden 2000 er deltagerantallet på Folkeuniversitetet i Aarhus næsten ottedoblet. I 2016 var I med til at give tæt på 70.000 danskere indsigt i videnskabens teorier, metoder og resultater. Da de fleste deltagere tilmeldte sig flere forelæsninger ad gangen, svarer det til, at der 270.000 gange i løbet af året går en person ind ad døren til et arrangement på Folkeuniversitetet i Aarhus, Emdrup eller Herning.

Deltagerne er begejstrede
Vi har fået lavet en stor undersøgelse blandt vores deltagere. Her svarer 98,8 %, at det forløb, de har fulgt, har levet enten 'særdeles godt' eller 'godt' op til deres forventninger, og 99 % vil gerne gå på Folkeuniversitetet igen.

Idéer til kommende forelæsningsrækker
Send en mail til Louise Højbjerg Jacobsen, lhj@fuau.dk, med en kort beskrivelse af forløbet, din faglige baggrund og erfaring med at undervise.

Praktisk information
I menuen til højre kan du klikke dig videre til vejledninger om brugerprofil, praktiske forhold, honorar, regler og udgiftsrefusion.

Undervisningen på Folkeuniversitetet er aflyst til og med 7/2 pga. coronasituationen. Se forelæsninger online, efter påske og i efteråret.