Praktisk information - undervisning i Aarhus

I Aarhus holder Folkeuniversitetet primært til i Aarhus Universitets bygninger i Universitetsparken ud mod Ny Munkegade - se kort nederst:

Aarhus Universitet
Ny Munkegade 118
Bygning 1530
8000 Aarhus C

Står du i en nødsituation? Sådan får du akut fat i afdelingerne i Aarhus, Emdrup og Herning

Kom i god tid – og medbring computer
Kom meget gerne i god tid – gerne 20 minutter før undervisningsstart – så er der god tid til at få dig godt på plads i lokalet. Der er lærred, projektor og tavle i lokalerne, men du skal selv medbringe computer. Vi er af og til nødt til at bytte rundt på lokaler, så vi vil opfordre dig til at tjekke lokalet på dit hold på siden inden undervisningsstart – her er lokalet nemlig altid opdateret. Vores værter er også altid klar til at hjælpe dig med at finde lokalet.

Transport til Ny Munkegade 118
Kommer du med tog, kan du tage taxa eller bus til Ny Munkegade 118. Nærmeste stoppesteder hedder 'Langelandsgade/Kaserneboulevarden' eller 'Studenternes Hus/Nordre Ringgade. Kommer du i bil, er der parkeringsmuligheder flere steder i og omkring Universitetsparken. Men vær meget opmærksom på mulige tidsbegrænsninger og reserverede pladser, og læs skiltene på den enkelte parkeringsplads. Vi anbefaler parkering på Ny Munkegade eller ved Æstetiske Fag i den store røde kasernebygning på den anden side af Langelandsgade eller ved Kemi og Fysik. Se kort nederst.

Udstyr
Som underviser skal du selv medbringe computer. Der er projektor, internetforbindelse og tavle i alle traditionelle undervisningslokaler på campus i Aarhus. Har du derudover brug for gængs udstyr som fx adaptorstik til mac eller pointer, notér det gerne i notefeltet her, så vores værter kan være opmærksomme på det, når du kommer. Hvis du har ønsker til udstyr udover det, skal du kontakte den programmedarbejder, du oprindeligt har aftalt undervisningen med, så vil vi hjælpe, hvis det er muligt. Hvis du skal medvirke i et arrangement uden for campus – fx ifm. med et festivalarrangement – skal alt udstyr aftales med programmedarbejderen i god tid inden.

Værter til at hjælpe
Vi har altid studenterværter i Ny Munkegade 118 før, under og efter undervisningen. De holder til ved hovedindgangen til bygning 1530 og er parate til at hjælpe med at finde dit lokale, gøre udstyr klar til dig osv. Derudover kan du også få fat i dem på telefon 8140 3561.

Forplejning
Du kan frit benytte Matematisk Kantine på Folkeuniversitetets regning - bare tag fat i en af vores værter. Kantinen ligger i kælderetagen og har åben mandag-torsdag kl. 17.00-20.30 (buffet kl. 17.30-20.00) og i undervisningsweekender kl. 11.00-14.30 (buffet kl. 11.30-13.00).

Byd gerne velkommen
Da vi har flere end 1000 forelæsningsrækker om året, har vi desværre ikke mulighed for at være til stede ved starten af alle forløb. Vi beder jer derfor selv byde deltagerne velkommen - også gerne på Folkeuniversitetets vegne. Tusind tak!

Nem deling af slides
Hvis du vil stille slides til rådighed i digital form, kan du meget let dele dem med deltagerne på dit hold via din underviserprofil. Slides er kun tilgængelige for deltagerne på
det specifikke hold, og de slettes automatisk fra Folkeuniversitetets system efter 7 døgn. Deltagerne bliver altid meget glade for at modtage slides, og du vil næsten sikkert blive spurgt til det. Så det er en god idé at have taget stilling på forhånd.

Vi har desværre ikke mulighed for at kopiere på stedet. Vil du gerne uddele et mindre antal kopier, kan du få trykt dem i et kopicenter, og så vil vi refundere udgiften. Vil du kopiere mere end 10 sider til hver deltager, skal det godkendes hos os først.

Mulighed for overnatning
Der kan bevilges en hotelovernatning ifm. undervisning på Folkeuniversitetet. Vi har et samarbejde med nedenstående hoteller i Aarhus, så du kan slippe for selv at lægge ud for værelset. Når du reserverer værelse, skal du blot oplyse hotellet, at regningen skal sendes til Folkeuniversitetet. Ønsker du at overnatte på et andet hotel, må du sandsynligvis selv lægge ud. Efterfølgende kan vi refundere udgifter op til ca. 1000 kr. per overnatning (ekskl. morgenmad, som dækkes udover).

Milling Hotel Ritz: ritz@millinghotels.dk / 8613 4444
Hotel Oasia: mail@hoteloasia.dk / 8732 3715


Vis Folkeuniversitetet i Aarhus på et større kort