Praktisk information om Ny Munkegade

Folkeuniversitetets undervisning i Aarhus foregår primært i Aarhus Universitets bygninger i Universitetsparken ud mod Ny Munkegade:

Aarhus Universitet
Ny Munkegade 118
Bygning 1530
8000 Aarhus C

Adgangsforhold
Du finder undervisningslokalerne i stuen og på 1. sal, kantinen ligger i kælderniveau. Der er elevator til alle etager.

Hjælp i Ny Munkegade
Vi har personale på undervisningsstedet, som er parate til at hjælpe dig med at finde dit lokale og svare på spørgsmål. De er i Ny Munkegade undervisningsaftener fra kl. 16 og i undervisningsweekender fra kl. 9. Hvis du har brug for at komme i kontakt med Folkeuniversitetet på andre tidspunkter, er du velkommen til at kontakte os på vores sekretariat, der holder til i den anden ende af universitetsparken: Kontakt Folkeuniversitetets sekretariat.  

Mad og drikke - og mulighed for buffet
I kantinen i Ny Munkegade 118, bygning 1530, kan du bl.a. købe buffet, sandwiches, kaffe, te og kage. Kantinen har åben mandag-torsdag kl. 17.00-20.30 (buffet kl. 17.30-20.00) og i undervisningsweekender kl. 11.00-14.30 (buffet kl. 11.30-13.00). Læs mere om, hvad kantinen tilbyder

Parkering
Der er parkeringsmuligheder flere steder i og omkring Universitetsparken. Se kort nedenfor. Men vær meget opmærksom på betalingsforholdene, og læs skiltene på den enkelte parkeringsplads. Vi anbefaler parkering på Ny Munkegade, ved Æstetiske Fag i den store røde kasernebygning på den anden side af Langelandsgade eller ved Kemi og Fysik. 

Offentlig transport
Nærmeste stoppested hedder 'Langelandsgade/Kaserneboulevarden', hvor bus 2A, 13 og 22 stopper. Derudover stopper bus 5A ved Studenternes Hus/Nordre Ringgade, hvorfra der er en kort gåtur til Ny Munkegade.

Kun teleslynge i auditorium E og F og på Dokk1
Der er desværre generelt ikke teleslynge i Aarhus Universitets lokaler på campus. Der er dog i auditorium E og F i Ny Munkegade. Det sker dog af og til, at vi er nødt til at bytte rundt på lokaler, og vi kan derfor ikke fuldstændig garantere, at det hold faktisk foregår i et af de to auditorier, selvom det har været annonceret til at starte med. Kontakt gerne vores sekretariat for yderligere info: Kontakt sekretariatet. Folkeuniversitetet udbyder desuden et mindre antal forelæsningsrækker i dagtimerne på Dokk1, og her er der teleslynge i Lille og Store Sal.


Vis Folkeuniversitetet i Aarhus på et større kort