Praktisk information om Campus Emdrup

Folkeuniversitetets undervisning i Emdrup foregår primært på Aarhus Universitets campus-område i Emdrup:

Campus Emdrup
Aarhus Universitet
Tuborgvej 164
2400 København NV

Gratis kaffe i ny kantine
Der er åbnet ny kantine på Campus Emdrup, hvor man kan have en hyggelig stund i forbindelse med forelæsningsaftener og -weekender på Folkeuniversitetet. Folkeuniversitetet byder på gratis kaffe og te i kantinen til alle deltagere (så længe lager haves). Derudover er det muligt at købe et udvalg af kage, sandwiches, salater, kolde drikke og kioskvarer. Du kan betale med kort og MobilePay. Du finder kantinen i bygning A på nederste niveau (den røde hovedbygning). Hvis du har undervisning i D-bygningen, er der let adgang til kantinen fra amfi-trappen fra det grønne campus-område mellem bygningerne.

Derudover er der også fine opholdsmuligheder i 'Mødestedet' i Aulaen, der er adgang til fra kantinen. Man må også gerne medbringe egen mad.

Hjælp på Campus Emdrup
Vi har personale på undervisningsstedet, som er parate til at hjælpe dig med at finde dit lokale og svare på spørgsmål. De er på Campus Emdrup undervisningsaftener fra kl. 16 og i undervisningsweekender fra kl. 9. Hvis du har brug for at komme i kontakt med Folkeuniversitetet på andre tidspunkter, er du velkommen til at kontakte os på vores sekretariat i Aarhus: Kontakt Folkeuniversitetets sekretariat.  

Al undervisning foregår i bygning A og D
Folkeuniversitetets lokaler på Campus Emdrup ligger alle i bygning A (den røde hovedbygning med tårnet) og bygning D (den flade grå-hvide bygning). I bygning A finder du lokalerne A401, A403, A405, A412, A414, der alle ligger på 4. sal. I bygningen er også kantinen og festsalen/A220. Der er elevator til alle niveauer. I bygning D ligger D169, D170 og D174. Der er adgang til lokalerne fra stueetagen.

Parkering
Der er parkeringsmuligheder på Campus Emdrup fra Tuborgvej 164 (flest) og Emdrupvej 115. Der er fri parkering inden for de afmærkede parkeringspladser, men læs for en sikkerheds skyld skiltene på den enkelte parkeringsplads. Se kort nedenfor.

Offentlig transport
S-togets linje B går til Emdrup Station lige ved Campus Emdrup. Der går også diverse busruter forbi. Se kort nedenfor.

Kun teleslynge i auditorium D169
Der er desværre generelt ikke teleslynge i Aarhus Universitets lokaler på campus. Der er dog i auditorium D169. Det sker dog af og til, at vi er nødt til at bytte rundt på lokaler, og vi kan derfor ikke fuldstændig garantere, at det hold faktisk foregår i D169, selvom det har været annonceret til at starte med. Kontakt gerne vores sekretariat for yderligere info: Kontakt sekretariatet.

Få overblik over Campus Emdrup her: 

Se video:
Find vej til Folkeuniversitetet på Campus Emdrup


Vis Folkeuniversitetet i Emdrup på et større kort.