Herning - Om undervisningsstedet

Ændringer og aflysninger
Hvis du er nødt til at aflyse undervisning eller foretage ændringer i forhold til det programsatte, skal du hurtigst muligt kontakte os. Du må meget gerne have overvejet mulige datoer for erstatningstimer.

  • Er der mere end et par dage til undervisningen, vil vi bede dig kontakte den programmedarbejder, du har lavet aftalen med.
  • Er der kort tid til, vil vi bede dig om at ringe på vores hovednummer 8843 8000 mellem kl. 09.00-10.00 eller til Randi Dahlin på 4045 0111 mellem 10.00-16.00.
  • Er det lige før undervisningen, kontakt vores studentermedhjælpere på undervisningsstedet direkte: 25219957

Find vej
Størsteparten af Folkeuniversitetets undervisning i Herning forgår:
AU Herning
Birk Centerpark 15
7400 Herning
Kommer du i bil, er der gode parkeringsmuligheder.
Kommer du med tog, ligger stationen Birk Centerpark 5 minutters gang fra stedet. Kommer du i stedet til Herning station, er du velkommen til at tage en taxa det sidste stykke.

Se på Google-maps

Overnatning
Der kan bevilges hotelovernatning.
Vi har et samarbejde med Hotel Eyde i Herning, så du kan slippe for selv at lægge ud for værelset:
Hotel Eydeinfo@eyde.dk / 9722 1800
Når du reserverer værelse, skal du blot oplyse hotellet, at regningen skal sendes til Folkeuniversitetet i Aarhus.
Benytter du andre hoteller, må du sandsynligvis selv lægge ud. Vi refunderer udgifter op til ca. 1000 kr. per overnatning (ekskl. morgenmad, som dækkes udover).

Når du ankommer
Der er kun 1 indgang til bygningen, og den fører ind til en foyer, hvor du kan finde vores studentermedhjælpere.
De er på stedet hele tiden og vil hjælpe dig ved at vise vej til dit lokale, gøre AV-udstyr klar og sørge for din forplejning.
Vi lægger os først fast på lokalet samme dag, for at opnå den største fleksibilitet, men vores studentermedhjælpere på stedet ved, hvilket lokale du skal være i. Det står også på en lokaleoversigt ved hovedindgangen.

Kontakt til studentermedhjælperne på undervisningsstedet
Vores studentermedhjælpere i Herning kan kontaktes på telefonnr.: 25219957.
Telefonen er åben fra kl. 16.30 på hverdage og kl. 9.00 i weekender.

Forplejning
Vores studentermedhjælpere på stedet har en sandwich (ikke vegetarisk), vand, kaffe/the og kage til dig. Har du brug for yderligere forplejning, er du nødt til selv at medbringe det og lægge ud for det. Så refunderer vi efterfølgende.

Velkomst
Da vi har ca. 1150 forelæsningsrækker om året, har vi desværre ikke mulighed for at være til stede ved starten af alle forløb. Vi beder jer derfor selv byde deltagerne velkommen - også gerne på Folkeuniversitetets vegne.

Undervisningsmateriale til deltagerne
Vi har desværre ikke mulighed for at kopiere på stedet. Vil du gerne uddele kopier, kan du få trykt dem i et kopicenter, og så vil vi refundere udgiften. Vil du kopiere mere end 10 sider til hver deltager, skal det godkendes hos os først.
Vil du stille slides eller andet materiale til rådighed i digital form, så send materialet til info@fuau.dk, og så sørger vi for, at det bliver sendt på email til alle deltagere.
OBS! Du er på ingen måde forpligtet til at udlevere materiale. Vi har taget det forbehold over for vores deltagere, at de ikke kan forvente at få stillet slides eller andet materiale til rådighed.
Men du vil næsten sikkert blive spurgt af deltagerne ved forelæsningen, så det er en god idé at have taget stilling på forhånd.