Emdrup - Om undervisningsstedet

Ændringer og aflysninger
Hvis du er nødt til at aflyse undervisning eller foretage ændringer i forhold til det programsatte, skal du hurtigst muligt kontakte os. Du må meget gerne have overvejet mulige datoer for erstatningstimer.

  • Er der mere end et par dage til undervisningen, vil vi bede dig kontakte den programmedarbejder, du har lavet aftalen med.
  • Er der kort tid til, vil vi bede dig om at ringe på vores hovednummer 8843 8000 mellem kl. 09.00-10.00 eller til Henrik Thorvald Rasmussen på 30919262 mellem 10.00-16.00.
  • Er det lige før undervisningen, vil vi bede dig kontakte vores studentermedhjælpere på undervisningsstedet direkte: 25218345

Find vej
Størsteparten af Folkeuniversitetets undervisning i Emdrup foregår:
AU, Campus Emdrup, bygning D
Tuborgvej 164
2400 København NV
Kommer du i bil, er der gode parkerings-muligheder.
Kommer du med tog, ligger Emdrup S-togsstation lige ved siden af.

Se et oversigtskort over området 
Se på Google-maps


Overnatning
Der kan bevilges hotelovernatning.
Vi har et samarbejde med en række hoteller i København, så du kan slippe for selv at lægge ud for værelset:
Comfort Hotel Vesterbroinfo.vesterbro@choice.dk / 3378 8000
Hotel Alexandrareservations@hotel-alexandra.dk / 3374 4444
Gentofte Hotelgentoftehotel@arp-hansen.dk / 3968 0911

Når du reserverer værelse, skal du blot oplyse hotellet, at regningen skal sendes til Folkeuniversitetet i Aarhus.
Benytter du andre hoteller, må du sandsynligvis selv lægge ud. Vi refunderer udgifter op til ca. 1000 kr. per overnatning (ekskl. morgenmad, som dækkes udover). 

Når du ankommer
Vores studentermedhjælpere holder til i bygning D, i caféområdet, og vi vil bede dig om at henvende dig til dem som det første, når du ankommer.
De er på stedet hele tiden og vil hjælpe dig ved at vise vej til dit lokale, gøre AV-udstyr klar og sørge for vand og kaffe til dig.

Kontakt til studentermedhjælperne på undervisningsstedet
Vores studentermedhjælpere i Emdrup kan kontaktes på telefonnr.: 25218345.
Telefonen er åben fra kl. 16.30 på hverdage og kl. 9.00 i weekender

Forplejning
Vores studentermedhjælpere på stedet har 1 sandwich, vand, kaffe/the og kage til dig.

Velkomst
Da vi har ca. 1150 forelæsningsrækker om året, har vi desværre ikke mulighed for at være til stede ved starten af alle forløb. Vi beder jer derfor selv byde deltagerne velkommen - også gerne på Folkeuniversitetets vegne.

Undervisningsmateriale til deltagerne
Vi har desværre ikke mulighed for at kopiere på stedet. Vil du gerne uddele kopier, kan du få trykt dem i et kopicenter, og så vil vi refundere udgiften. Vil du kopiere mere end 10 sider til hver deltager, skal det godkendes hos os først.
Vil du stille slides eller andet materiale til rådighed i digital form, så send materialet til info@fuau.dk, og så sørger vi for, at det bliver sendt på email til alle deltagere.
OBS! Du er på ingen måde forpligtet til at udlevere materiale. Vi har taget det forbehold over for vores deltagere, at de ikke kan forvente at få stillet slides eller andet materiale til rådighed.
Men du vil næsten sikkert blive spurgt af deltagerne ved forelæsningen, så det er en god idé at have taget stilling på forhånd.