Få forskerne lige ind i ørerne med gratis podcasts

Få forskernes syn på verden omkring os - lige ind i ørerne, helt gratis, og når det passer dig. 

Lige nu ligger der mere end 200 podcasts med viden frit tilgængelige på Radio4's hjemmeside, og der kommer nye podcasts til næsten hver dag. Folkeuniversitetet og Aarhus Universitetsforlag står bag programmerne, og mange af forskerne er det samme, som du også kan møde på Folkeuniversitetet. 

Forskerene fortæller om alt fra neanderthalere til søvn i Kraniebrud
I vidensprogrammet 'Kraniebrud' kan du i godt selskab med en masse forskere blive klogere på søvn, angst, vulkaner, neanderthalere, venskaber og hukommelsen og meget, meget mere. Lyt til Kraniebrud alle hverdage kl. 12-13 på Radio4 eller som podcasts kun et enkelt klik væk: 

Lyt til 'Kraniebrud'

Biologerne jagter den vildeste natur i Vildspor
I naturprogrammet 'Vildspor' jagter vært og forsker Rasmus Ejrnæs Danmarks vildeste natur sammen med bl.a. de to feltreportere og biologer Lærke Sofie Glerup og Emil Skovgaard. Få ny og spændende viden om ulven, rav, truede arter og meget mere. I Radio4 lørdage kl. 12-14 eller som podcast, når det passer dig:

Lyt til 'Vildspor'

Alle podcasts er produceret af produktionsselskabet Videnslyd, som Folkeuniversitetet står bag sammen med Aarhus Universitetsforlag.