Specialaftaler og rabatter


Specialaftaler

Flere virksomheder, regioner, kommuner, uddannelsessteder og organisationer giver deres medarbejdere og medlemmer mulighed for at få ny viden og inspiration på Folkeuniversitetet og blive klogere på verden, samfundet, deres arbejde og dem selv.

Den enkelte virksomhed eller organisation har udvalgt en række foredragsrækker, hvor de helt eller delvist betaler holdprisen.

Folkeuniversitetet har specialaftaler med: Aarhus Universitet, Aarhus Kommune, Herning Kommune, Gladsaxe Kommune. Gentofte Kommune, Region Midtjylland, Dansk Sygepleje Råd, Ringkøbing-Skjern Kommune og Rigshospitalet.  

Ønsker din virksomhed, offentlige institution, uddannelsessted eller organisation at lave en specialaftale med Folkeuniversitetet, er I meget velkommen til at kontakte projektchef Joakim Quorp Mathiesen på jqm@fuau.dk eller telefon: 8843 8011

 

Rabatter

Studerende 
Der er rabat for studerende, der modtager Statens Uddannelsesstøtte. Studerende kan få op til 40 % rabat på de fleste af Folkeuniversitetets forelæsninger og arrangementer. Se nærmere på det enkelte hold eller kontakt sekretariatet for mere information. 

Tilbud i nyhedsbrev
I løbet af semesteret annoncerer vi løbende gode tilbud og særarrangementer i Folkeuniversitetets nyhedsbrev. Tilmeld dig nyhedsbrevet, hvis du vil have gode tilbud og høre om det sidste nye på Folkeuniversitetet.