Folkeuniversitetet som podcast

Lyt til Folkeuniversitetet og forskerne som podcast

Lige nu ligger der 150 podcasts frit tilgængelige på RADIO4's hjemmeside - hvor du kan få forskernes syn på alverdens forskellige emner og dingenoter - lige ind i ørerne.

Biologer jagter den vildeste natur i Vildspor

I naturprogrammet Vildspor jagter vært og forsker Rasmus Ejrnæs Danmarks vildeste natur sammen med de to feltreportere og biologer Lærke Sofie Glerup (naturvidenskabsredaktør på Folkeuniversitetet) og Emil Skovgaard (biolog og projektleder på Naturhistorisk Museum). Hør bl.a. om ulven, rav og truede arter i Vildspor som podcasts eller hver lørdag kl. 10-12 på RADIO4. Programmerne er kun et klik væk: Lyt til dem her.

Forskere fortæller om alt fra venskaber til hukommelsen i Kraniebrud

Kraniebrud kan du i godt selskab med en masse forskere blive klogere på emner som søvn, præsidentvalget i USA, angst, vulkaner, neanderthalere, venskaber og hukommelsen. Lyt til Kraniebrud som podcasts, når det passer dig - eller mandag-torsdag kl. 14-15 og fredag kl. 13-14 på RADIO4. Podcasts finder du lige her - kun et klik væk.

Undervisningen på Folkeuniversitetet er aflyst til og med 7/2 pga. coronasituationen. Se forelæsninger online, efter påske og i efteråret.