Det er desværre ikke længere muligt at tilmelde sig dette arrangement. Men vi har et stort program med mange nye arrangementer, og herunder er et udvalg til dig.

Helaftensforelæsning

Det grønne køkken byder på masser af vilde, intense og skønne smagsindtryk, når først man har knækket koden. Men der er nogle udfordringer at forholde sig til. De grønne råvarer giver nemlig ikke af sig selv de grundsmage, vi eftertragter mest.

Denne aften dykker vi ned i videnskaben bag smag og smagsoplevelser, når vi stiller skarpt på det grønne køkken. Bliv klogere på, hvordan man ved at kombinere videnskab og godt kokkehåndværk udvikler det grønne køkken og tilbereder plantebaserede måltider med masser af umami-smag, interessante teksturer og appetitlige udtryk. Få viden, teknikker og inspiration til opskrifter, der er simple at gå til, og som appeller til både krop og sind.

Undervisningen tager afsæt i 'Grønt med umami og velsmag – håndværk, viden og opskrifter' (Gyldendal) skrevet af professor i gastrofysik og kulinarisk fødevareinnovation Ole G. Mouritsen og kok Klavs Styrbæk.

Program:

  • Mandag. 7/4/25 kl. 17.30 - 21.30
    Ole G. Mouritsen, professor i gastrofysik og kulinarisk fødevareinnovation, Københavns Universitet
Føj holdet til favoritter

Praktisk Information