Arrangementer der måske vil interessere dig
Bestsellere
Hjernemad

Afsluttet
Holdnr
2511-198
Tid
Torsdag 23/1, 17.30
Sted
Flere lokationer.
Pris
- Standard 750,00 kr.
- Studerende 375,00 kr.
Forelæsningsrække
Det, vi spiser, påvirker vores fysiske og psykiske sundhed, men vi glemmer det tit i hverdagen. Så hvordan påvirker kosten rent faktisk vores hjerne? Findes der særlige fødevarer, der egner sig godt til at give hjernen energi? Hvad er sammenhængen mellem tarmen og hjernen? Og hvilken rolle spiller vores sanser? Få eksperternes svar på de gådefulde sammenhænge mellem hjernen og mad.
OBS: Rækken er flyttet ind i lokale G116
Program:
-
Torsdag. 23/1/25 kl. 17.30 - 19.15Introduktion til hjernen, og hvorfor den har brug for madPer Bendix Jeppesen, lektor i endokrinologi, Aarhus UniversitetshospitalAU, bygning 1530, lokale D219, Ny Munkegade 118, 8000, Aarhus C
-
Torsdag. 30/1/25 kl. 17.30 - 19.15Duft, smag og hjerneAlexander Wieck Fjældstad, læge og lektor i lugtesans, Flavour Institute, Aarhus Universitet, og Centre for Eudaimonia and Human Flourishing, University of OxfordAU, bygning 1530, lokale G116, Ny Munkegade 118, 8000, Aarhus C
-
Torsdag. 6/2/25 kl. 17.30 - 19.15Toptrimmede tarme og tankerMette Borre, klinisk diætist, Aarhus UniversitetshospitalAU, bygning 1530, lokale G116, Ny Munkegade 118, 8000, Aarhus C
-
Torsdag. 13/2/25 kl. 17.30 - 19.15Hjernekemi og spiseadfærdJakob Linnet, dr.med., ph.d., cand.psych. aut. samt leder af klinik for ludomani og BED, Odense UniversitetshospitalAU, bygning 1530, lokale G116, Ny Munkegade 118, 8000, Aarhus C
-
Torsdag. 20/2/25 kl. 17.30 - 19.15Kost, hjerne og mental sundhedGregers Wegener, læge og professor i klinisk medicin, Aarhus UniversitetshospitalAU, bygning 1530, lokale G116, Ny Munkegade 118, 8000, Aarhus C
Føj holdet til favoritter