Arrangementer der måske vil interessere dig
Bestsellere
Grønt med umami og velsmag
2511-202
Tid
Mandag. 7/4/25, 17.30
Sted
AU, bygning 1530, lokale D119
Ny Munkegade 118
8000 Aarhus C
Pris
- Standard 350,00 kr.
- Studerende 175,00 kr.
Helaftensforelæsning
Det grønne køkken byder på masser af vilde, intense og skønne smagsindtryk, når først man har knækket koden. Men der er nogle udfordringer at forholde sig til. De grønne råvarer giver nemlig ikke af sig selv de grundsmage, vi eftertragter mest.
Denne aften dykker vi ned i videnskaben bag smag og smagsoplevelser, når vi stiller skarpt på det grønne køkken. Bliv klogere på, hvordan man ved at kombinere videnskab og godt kokkehåndværk udvikler det grønne køkken og tilbereder plantebaserede måltider med masser af umami-smag, interessante teksturer og appetitlige udtryk. Få viden, teknikker og inspiration til opskrifter, der er simple at gå til, og som appeller til både krop og sind.
Undervisningen tager afsæt i 'Grønt med umami og velsmag – håndværk, viden og opskrifter' (Gyldendal) skrevet af professor i gastrofysik og kulinarisk fødevareinnovation Ole G. Mouritsen og kok Klavs Styrbæk.
Program:
-
Mandag. 7/4/25 kl. 17.30 - 21.30Ole G. Mouritsen, professor i gastrofysik og kulinarisk fødevareinnovation, Københavns Universitet