Retningslinjer ifm. coronasituationen

Den videre nedlukning af store dele af Danmark betyder, at al indendørs fysisk undervisning på Folkeuniversitetet i Aarhus, Emdrup og Herning nu er aflyst til og med torsdag den 20. maj.

Pengene retur for aflyste forelæsninger
Vi tilbagefører snarest muligt pengene for alle forelæsninger, der er er aflyst pga. coronasituationen til det kort, du har betalt med.

De aflyste forelæsninger bliver ikke konverteret til digital undervisning, da vi desværre ikke har ressourcer til at omlægge i det berørte omfang.

Følg forelæsninger hjemmefra
Lige nu er det til gengæld muligt at følge Folkeuniversitetets livestreamede forelæsninger hjemmefra – de fleste gratis. Sidste år fulgte over 30.000 af jer vores forsker-livestreams, og donationerne herfra har gjort det muligt at fortsætte med et livestream-program dette forår. Se alle livestreams her - hvor der løbende kommer flere til: Folkeuniversitetets Livestreams

Mange forelæsninger i efteråret
Du kan også gå på opdagelse i Folkeuniversitets program både på fuau.dk og i PDF - som byder på forelæsninger og arrangementer i efteråret 2021:

Aarhus 2021
Emdrup 2021
Herning 2021
Programmer i PDF

Vi er kede af at måtte aflyse endnu engang, men der er heldigvis lys forude nu med forårsvejr og vacciner. Vi glæder os rigtig meget til at se jer - til livestreams og snart også i virkeligheden.

Mange hilsner

Folkeuniversitetets sekretariat

Siden er senest opdateret 23/3 2021.

Al fysisk indendørs undervisning på Folkeuniversitetet er aflyst til og med den 20. maj som følge af corona-situationen.