Kulturrejser til Skt. Petersborg og Kaliningrad med Viktors Farmor

Tag til Skt. Petersborg og Kaliningrad med Viktors Farmor

Katarina den Store bestemte i 1700-tallet, at ingen bygning i byens centrum måtte være højere end Vinterpaladset. Det gælder den dag i dag, og den respekt for historien har bevaret byens enestående udseende. Sankt Petersborg er for et par år siden blevet kåret til verdens smukkeste by.

Kaliningrads historie begyndte som et fort i midten af 1200-tallet, men den blev med tiden en vigtig tysk hansestad under navnet Königsberg og siden hovedstad i det tidligere hertugdømme Preussen. Først mod slutningen af Anden Verdenskrig blev byen erobret af Sovjetunionen, og i 1946 fik den sit nuværende navn efter det sovjetiske statsoverhoved Mikhail Kalinin.

Folkeuniversitetet og Viktors Farmor stiller skarpt på Rusland. Du kan deltage i forelæsninger på Folkeuniversitetet om Rusland og tage på Viktors Farmors rejser til Skt. Petersborg og Kaliningrad.

Viktors Farmor World Wide Expeditions er et rejsebureau med speciale i kultur- og naturrejser. Firmaet startede i 1996 og har ca. 350 grupperejser om året fordelt på ca 85 forskellige lande. Der rejses i små grupper på 10 - 20 deltagere afhængigt af destination og lokal transport. Der er dansktalende rejseleder på alle rejserne, desuden lokale engelsktalende guider med specialkendskab til rejsemålet.

Læs om rejserne til Skt. Petersborg og Kaliningrad med Viktors Farmor her:

> Rejser til Skt. Petersborg

> Rejser til Kaliningrad

Eller kontakt Viktors Farmor: info@viktorsfarmor.dk / 8622 7181

Tag til forelæsning på Folkeuniversitetet om Rusland. Se mere nedenfor.