Dorrit Sidenius

Dorrit Sidenius forelæsningsrækken ”Latinamerikas udfordringer” i efteråret 2015. Dette var første gang Dorrit benyttede sig af Folkeuniversitetet og har ikke fortrudt det. Hun kan godt lide de brede forelæsningsrækker Folkeuniversitetet har at tilbyde. Hertil uddyber hun, at hun godt kan lide at der hver forelæsning har en ny højt kvalificeret forelæser. Dette gælder også deltagerne til forelæserne, der ofte har godt og spændende spørgsmål. Dette skaber et rum med masser af viden og interesse.
Dorrit og hendes mand følger hver deres forelæsningsrække og kombinerer altid turen fra Silkeborg til Folkeuniversitet i Århus, med en tur på restaurant. Turen til Folkeuniversitetet plejer dermed både hjernen og hjertet.

”Jeg kigger altid hele programmet igennem, men har ikke tidligere haft tid til at følge nogle hold. Nu har jeg fået tiden til at følge hold jeg har en personlig interesse i og som ikke nødvendigvis har noget med min professionelle karriere at gøre. Når jeg kigger i programmet, ser jeg en ren slikbutik af gode hold, der alle er meget spændende.”

 

Næste deltagerportræt