Undervisningssteder

I Aarhus holder Folkeuniversitetet primært til i Aarhus Universitets bygninger i Universitetsparken ud mod Ny Munkegade:

Aarhus Universitet
Ny Munkegade 118
Bygning 1530
8000 Aarhus C

Hjælp på undervisningsstedet: Vi har værter på undervisningsstedet, som altid er parate til at hjælpe dig med at finde dit lokale og svare på spørgsmål.

Parkering: Der er parkering flere steder på Aarhus Universitet, men vær opmærksom på mulige tidsbegrænsninger og reserverede pladser. Læs derfor skiltene på den enkelte parkeringsplads. Vi anbefaler parkering på Ny Munkegade, ved Kasernescenen/Æstetiske Fag på den anden side af Langelandsgade eller ved Kemi og Fysik.

Offentlig transport: Nærmeste stoppested hedder 'Langelandsgade/Kaserneboulevarden', hvor bus 2A, 13 og 22 stopper. Derudover stopper bus 5A ved Studenternes Hus/Nordre Ringgade, hvor der så er en kort gåtur til Ny Munkegade.


Vis Folkeuniversitetet i Aarhus på et større kort


Mad og drikke
I kantinen i Ny Munkegade 118, bygning 1530, kan du bl.a. købe buffet, sandwiches, kaffe, te og kage. Kantinen har åben mandag-torsdag kl. 17.00-20.30 (buffet kl. 17.30-20.00) og i undervisningsweekender kl. 10.30-15.00 (buffet kl. 12.00-13.30). Pga. coronatiltag kan forplejningen i perioder være anderledes. Retningslinjerne opdateres løbende her: Retningslinjer ifm. corona 

Se hvad kantinen kan tilbyde

 

Vi holder byvandringer i forårsvejret og flere livestreams. Forelæsningsprogrammet starter i august.