Heldagskurser på Moesgaard Museum

Har du lyst til at styrke din karriere og lade vidensbatterierne op? I november og december 2020 slår Folkeuniversitetet i Aarhus i samarbejde med Moesgaard Museum dørene op til heldagsforløb med fokus på viden og værktøjer til arbejdslivet.

Få styr på, hvordan du udøver ledelse uden en formel ledertitel. Bliv bedre til at give dine tekster mere liv. Hør om pausens vigtige betydning for dit arbejdsliv og særligt for hjernen og din læring og trivsel. Eller få redskaberne til at dvæle i dialogen med de mennesker, du møder i løbet af din arbejdsdag. Du kan diskutere de nye indsigter med andre deltagere eller dine kollegaer over en lækker frokost og blive rustet til at håndtere arbejdslivets udfordringer i fremtiden.

Alle hold foregår på Moesgaard Museum, Moesgård Alle 15, 8270 Højbjerg

Forelæsningsdagen inkluderer morgenkaffe og frokostbuffet + vand i museets café. Moesgaard Museum holder desuden åbent til kl. 21.00 om onsdagen, så du har mulighed for at besøge museet efter kursets afslutning. Bemærk: indgangsbillet til Moesgaard Museum er ikke inkluderet i kursusprisen.